Η βάφτιση της Ελπίδας

Η βάφτιση της Ελπίδας έγινε πέρυσι το καλοκαίρι και ήταν γεμάτη...πεταλούδες! Τα χρώματα που επιλέχθηκαν ήταν το λευκό, το ροζ και το φούξια.

Για να στολίσουμε τα κεράκια της κολυμπήθρας και το μπουκάλι του λαδιού, ζητήσαμε από τη φίλη μας Jo (JosCreationsGR) να μας φτιάξει πεταλούδες από πολυμερικό πηλό. Για την λαμπάδα μας έφτιαξε μία πλακέτα με το όνομα της μικρής, την οποία χρησιμοποιήσαμε ως σώμα μιας μεγάλης τούλινης πεταλούδας.

Προκειμένου να υπάρχει αρμονία αποχρώσεων και υλικών, προτείναμε στην νονά Λένα να διαλέξει μαρτυρικά από τις ιδιαίτερες και καταπληκτικές δημιουργίες από πολυμερικό πηλό της Jo. Η επιλογή της ήταν τα μαρτυρικά με τη χάντρα-ματάκι.

Ένα χειροποίητο ξύλινο κουκλόσπιτο φιλοξένησε όλα τα βαφτιστικά. Τα ρούχα, τα λαδόπανα και οι πετσέτες, ήταν όλα ζωγραφισμένα στο χέρι, από την αγαπημένη μας bHandArt collection.


 
Οι συνδυασμοί ήταν απόλυτα ταιριαστοί και είχαν σαν αποτέλεσμα μια χαρούμενη βάφτιση, γεμάτη Ελπίδα.

Ευχαριστούμε την Ευγενία, τον Γιάννη και τη Λένα για την εμπιστοσύνη τους.

Να σας ζήσει!!!

2 σχόλια:

  1. Ο Μπαμπάς της Ελπίδας,τον οποίο δεν ευχαριστείται...δηλώνει, πως από κοντά, τα βαφτιστικά ήταν σαν τα είχαν υφάνει νεράιδες παραμυθιών. Τόσο όμορφα που θέλαμε να τα βάλουμε σε γυάλινη προθήκη στο σπίτι..αλλά δεν είχαμε τον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαμπά της Ελπίδας έχεις δίκιο και μόλις διορθώσαμε την παράλειψη. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...