Οι υφασμάτινες κουκουβάγιες της Ζωής

Στη μικρή Ζωή αρέσουν οι κουκουβάγιες, όπως μας μαρτύρησε η μαμά της.
Και φυσικά, το πάρτυ που έγινε για τα δεύτερα γενέθλια της, είχε θέμα το πουλί της σοφίας. Ο χρωματικός συνδυασμός ήταν ροζ με καφέ.

΄Ετσι, φτιάξαμε υφασμάτινες κουκουβάγιες με άρωμα άγριο τριαντάφυλλο, τις οποίες η μαμά της Ζωής προσέφερε ως δώρο στους καλεσμένους της. Ναι, είναι αυτές που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Τα δώρα για τους μικρούς καλεσμένους ήταν λινές μπαντάνες με απλικαρισμένα τα μάτια και τη μύτη της κουκουβάγιας. Και τα δύο είδη δώρων κρεμάστηκαν σε display και συμμετείχαν στην διακόσμηση του χώρου.





 Σε μια εμφανή γωνιά του δωματίου, στήθηκε ο πίνακας ευχών. Ντυμένος με βαμβακερό ύφασμα και πλαισιωμένος από λινό και σπάγγο, φιλοξενούσε ήδη τις κάρτες σε σχήμα κουκουβάγιας που περίμεναν τους καλεσμένους να γράψουν τις ευχές τους. Ο πίνακας έχει τη δυνατότητα να κρεμαστεί στον τοίχο, οριζοντίως ή καθέτως.




Ένα μόμπιλο κρεμάστηκε από το φωτιστικό. Φτιαγμένο από υφασμάτινες κουκουβάγιες, καρδούλες, δεντράκια και φιογκάκια, τα οποία δέθηκαν με φούξια σπάγγο σε ξύλα κανέλλας. Ο τρελός χορός των διακοσμητικών στοιχείων συνεχίστηκε στο δωμάτιο της μικρής, όπου τοποθετήθηκε η κατασκευή μετά το πάρτυ.




Μια μεγάλη κουκουβάγια κατασκευασμένη από χρωματιστά χαρτιά canson και ύφασμα στόλιζε την πόρτα και χαιρετούσε τους καλεσμένους.



Το πάρτυ, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε μεγάλη επιτυχία. Η Ζωή το ευχαριστήθηκε και όλοι, μικροί και μεγάλοι, πέρασαν υπέροχα. Και του χρόνου!!

Ζωή μας, χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις.
Πέννη, ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη.

Επίσης, ευχαριστούμε το Δημήτρη Λάμπρου για τις επαγγελματικές φωτογραφίες του (http://www.facebook.com/dlabrou).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...